goldbrick's invincible

En tällä hetkellä pysty sanoilla edes kuvailemaan kuinka onnellinen olen. Miun pitkäaikaisin haave on viimein toteutunut kaiken odottamisen jälkeen. Nyt kun katon tuossa ihan vieressä tuhisevaa pikkusta palleroa eiliset 700 kilometriä autossa istumista ja yöitkut eivät tunnu missään. Pikku naarmuista käsissä huolimatta oon saanut maailman ihanimman vauvelin. ♥ Saa nähdä, mitä Timi tuumaa tosta, kun mennään rokotusten jälkeen käymään porukoilla ihan ajan kanssa. Taitaa isoeno saada sellaista kyytiä että!

Vielä pikkuselle ei olla kutsumanimeä päätetty, joten ajattelin, että te lukijatkin voisitte vaikka heitellä jotain ehdotuksia kommentteihin. Me ollaan Juuson kanssa pyöritelty lähinnä nimiä Koda, Into, Haiku ja Jiro... On vaan niin vaikea päättää! Mikä noista sopis sille vai keksisittekö työ jonkun vielä paremman? :)

Kommentit

 1. apua en kestä miten sulonen koiruli!! ihana<3 haiku kuulostaa kivalta nimeltä, mä oon ite tosi huono keksimään mitään :-D niin ja muuten kiva juttu et oot alkanu taas postailemaan, sun blogi on yks mun lemppareista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pikkunen poju kiittää! oi että, kiva kuulla kun postauksia on kaivattu. :)

   Poista
 2. ihana ♥ minkä rotunen koira?

  VastaaPoista
 3. ihastelin tätä söpöyttä jo instassa, mut voi että näitä kuvia! miten voi olla noin sulonen hauva <3 mun mielestä koda olis just passeli nimi, yhtä söötti nimi ku koiraki!

  ps: tuli kauhee koirakuume....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lupaan et näit kuvii tulee kyl viel joka tuutista. pakko kuvata mahdollisimman paljon etenkin tätä pentuaikaa ku se on toisaalta niin harmittavan lyhyt. :D tällä hetkellä taitaa vahvimmat suosikit kaikista mietityistä nimistä olla just koda ja haiku.. tää päättäminen on vaan niin vaikeeta. me ollaan kyllä vissiin tuolla pihalla aiheutettu jo vaikka kuinka monelle koirakuumetta heheheee...

   Poista
 4. Vastaukset
  1. miekin tykkään siitä myös ku se ois japanilainen nimi. :)

   Poista
 5. Eiiikä miten sulonen!!! Toi näyttää niin nallelta <3 nimiehdotuksii ois vaikka panda ja toi koda kuulostaa kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on kyllä ko pien jääkarhu! panda ois kyllä tosi söpö nimi, mutta jotenkii miellän sen narttukoiran nimes. en oikeen tiedä miks. :D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. juusokii on kyl kans mieltyny kodaa kaikist eniten:D

   Poista
 7. Sattuuks olee mittelspitz?:3 Voi että mikä pakkaus täynnä söpöyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää söpöläine on japaninpystykorva. mut pentuina nää on kyl nii hämäävän samanlaisii mitteleitten kaa. :)

   Poista
  2. No on, muistuttaa nii paljon omaa mitteliä, joka on vaa musta.:)

   Poista
 8. Tuituituitui - Koda tai Haiku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nää kaks nimee on nyt täl hetkellä vahvimmilla, ellei nyt tuu jotain vielä parempaa mieleen!

   Poista
 9. Ihana pieni pakkaus. Haluan tulla pian kattoon! (jooko? 8)) Ps. Nipa se on ihan Inton näkönen. Siis for real. <3 Wililtä pusut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tottakai tuut! miustakii toi into ois kyl aika söpö nimi, mut mut... wilille takasii<3

   Poista
 10. Vastaukset
  1. jiro siitä tais tullakii, koska japanilaiselle rodulle sopii tietysti japanilainen nimi. nimessä on myös paljon samoja kirjaimia kuin sen kasvattajalta saamassa lempinimessä, joten se on oppinut tunnistamaan sen jo nyt. :-)

   Poista

Lähetä kommentti

nikon d7000

objektiivit:
sigma 18-50mm f2.8 ex dc macro hsm
sigma 70-300mm F4-5.6 apo macro super II