viikonlopun höpöttelyt

Tuntuu ihan sille, että tää 10-viikkoinen pikku vesseli ois asunut meidän kanssa jo iät ja ajat, vaikka haettiin se vasta pari viikkoa sitten. Jiro (se tästä riiviöstä sitten lopulta tuli) on sopeutunut arkeen tosi hyvin, eikä meillä ole ollut mitään ongelmia. Tietystihän se yrittää hampaillaan kaluta joka ikistä asiaa, puree muutenkin kaikkea mikä liikkuu ja on hirmuisen kova tunkemaan itseään joka paikkaan, mutta se kuuluu tähän pentuikään. :) Jiro saa parin viikon päästä rokotuksen, joten kohta päästään sitten ihan kunnolla tutustumaan muihin koiriin. Hauska nähdä, mitä isoeno-Timi tuumaa kauhukakarasta! Miun Muumimukien (ja muidenkin Muumitavaroiden) hamstraaminen meinaa lähteä käsistä... Okei, oon ostanut niitä ihan pilkkahintaan hyvistä tarjouksista ja muutamista saanut vielä henkilökunta-alennukset päälle, mutta silti pitäisi ehkä vähän rauhoittua. :D Oon ostanut mukien lisäksi kaksi eri lautasta, Merimuumi-pussilakanasetin, Myy-pikkupyyhkeen ja nyt havittelisin Muurlan Muumi kynttilä- tai heijastus-lyhtyä. Kaikki Muumitavarat on vaan niin ihania, etten voi olla hypistelemättä niitä jokaisella kauppareissulla. Oon vinkannut lähes kaikille miun joululahjatoiveita kysyville, että jotain Muumia voi pakettiin pistää - ei nimittäin voi mennä pieleen! Työpäivinä miulla on yleensä aina jotenkin hirveen kiire, enkä kerkeä aina syömään kunnolla säännöllisyydestä puhumattakaan. Siksi vapaapäivinä oon aina pyhittänyt aamusta edes pienen hetken aamupalalle. Tossa esimerkiksi viikko takaperin pistin croisantit uuniin, keitin kupillise, suklaateetä ja lueskelin blogeja. Oli jotenkin niiiin rentouttavaa lojua sohvalla lämpösen viltin alla ja nauttia pienistä asioista. Tuosta aamupalahetkestä tulikin mieleen, että oon taas ruvennut litkimään teetä kuin hullu. Viime talven jälkeen teetä on tullut juotua vain harvakseltaan, mutta nyt saattaa mennä parhaimmillaan monia kuppeja päivässä. Ehkä näin ilmojen kylmetessä se maistuu jotenkin entistä paremmalle. Juuso aina pyörittelee kauppareissuilla päätä, kun jumitun teehyllyille nuuhkimaan ja tutkimaan erilaisia pusseja ja paketteja. :D Tällä hetkellä lemppareita kaapista löytyvistä teistä ovat ehkä Forsmanin luomu päärynätee ja piparminttuenkeli. Vinkatkaapa muuten teidän lemppareita, joita voisin kokeilla! Jatkuva pimeä, ankeus ja harmaus on väsyttänyt ja masentanut miuta ihan liikaa... Eilen illalla sitten alkoi pyryttää lunta ihan kunnolla, mutta sitten joskus myöhään illalla se loppui. Kieltämättä harmitti, koska oisin halunnut sitä vieläkin enemmän maahan. No, heräsin tänään syöttämään Jiroa joskus yhdeksän aikaan ja oli ihana huomata, että ulkona tupruttaa taas sankasti hiutaleita. Nyt ikkunoissa on vielä enemmän tollasia jäätyneitä pisaroita ja maa on ihan valkoinen. Ihanaa, että joulukuun eka päivä on luminen. ♥ Toivottavasti tää lumi ei sulais enää missään vaiheessa kokonaan pois.

Kommentit

  1. Vinkkaan sulle tämmösestä, jos sulla ei oo vielä tätä! Todella ihana ja edullinen ;) Tosin mun mielestä maksoin samasta tuotteesta Citymarketissa viime vuonna 7€.

    http://www.muurla.com/tuotteet/muumi-sisustuspallo-hattivatit-vapaalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon kyllä noita sisustuspalloja katellu. :) harmittaa vaan, kun täällä miun kämpässä ei oo niille oikeen hyvää paikkaa. :(

      Poista
  2. Minkä rotunen toi söpöläinen on? :)

    VastaaPoista
  3. hahah mä oon ihan samanlainen muumihamstraaja, multa löytyy muumimukeja tällä hetkellä lähemmäs 30 ja silti pyydän niitä vaan lisää joululahjaks :-D mutta ne uusimmat muumipeikko ja niiskuneiti-mukit on niin ihania, samoin toi muuttomuki mitä mulla ei vielä oo! lisäks tietenkin toiveena muumi-pussilakanasetti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa, ihanaa en oo ainut! ;D miun on pakko hankkii muumimamma ja muumipappa -mukit, kun niiden valmistus lopetetaan tänä vuonna. sit haluun kans sen toven juhlamukin!

      Poista
  4. LAKRITSITEE <3... ja keisarin morsian + semmonen sininen pussilajitelma mistä saa jotain sadepäivän ilo, viisasten tee ja ton makusia teemakuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti vinkistä:) tota keisarin morsianta vois kyl maistaa ku niiiin moni kehuu sitä.

      Poista
  5. Noit kuvii ei näy :( en nää ees bannerii:d

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

nikon d7000

objektiivit:
sigma 18-50mm f2.8 ex dc macro hsm
sigma 70-300mm F4-5.6 apo macro super II