random photos

Elossa ollaan! Pyydän anteeksi, ettei miusta ole kuulunut oikein mitään parin viime kuun aikana. Syynä ovat kuitenkin olleet ihan puhtaasti työasiat, sillä olen paiskinut viikkotunteja joulukuusta lähtien enemmän kuin koskaan. Nyt kuitenkin tahti pikku hiljaa alkaa rauhoittua, ja miulla riittää taas aikaa sekä energiaa blogillekin. On vaan ollut niin turhauttavaa, ettei ole ollut kunnon mahdollisuuksia kuvailla ja postailla pitkään aikaan... Oon vaan lähtenyt töihin, tullut töistä kotiin ja parhaimmassa tapauksessa mennyt melkein suoraan nukkumaan jo seuraava päivä mielessä kummittelemassa. Ja jossain välissä on vielä pitänyt hoitaa myös kaikki ruuanlaitot, kotihommat sekä koiranhoidot niin tuntuu, ettei aika riitä oikein mihinkään muuhun. Not nice at all! Mutta onneksi poikaystäväni Juuso on ollut todella isona apuna kaikessa niin ei ole tarvinnut yksin tätä hullunmyllyä pyörittää. :)

Meidän arkeen ei kuulu oikeastaan mitään sen kummempia. Jiro kasvaa kasvamistaan (yhyy minne miun pien vauveli on kadonnu?) ja myö asutaan Juuson kanssa aikalailla virallisesti saman katon alla. ♥ En kyllä varmaan ikinä opi kutsumaan itteäni avovaimoksi... Hassua! Yritän myös suoritella tässä viimeisiä lukion kursseja pois alta, jotta saisin vihdoin ja viimein 4 vuoden aherruksen jälkeen lakin päähän keväällä. Sen jälkeen pidän ainakin yhden välivuoden töitä tehden ja samalla miettien, että mitä ihmettä sitä vielä voisi opiskella.

Eipä miulla sen kummempia tällä kertaa. Oon parin päivän saikulla typerän flunssan takia, joten meen takasin tonne sohvalle köllöttämään viltin alle teekupin kanssa, jos vaikka tää olo alkais helpottaa... Pää on ihan pöpi, enkä oikeen saa mitään järkevää kirjotettua, joten toivottavasti tästä tekstistä ei tullut ihan kauhean sekava. Lupaan palata taas pian vähän paremman postauksen kanssa!

Kommentit

Lähetä kommentti

nikon d7000

objektiivit:
sigma 18-50mm f2.8 ex dc macro hsm
sigma 70-300mm F4-5.6 apo macro super II